Abonnement

Kunne du også tænke dig en stærkere økonomi?

Med Økonomista modtager du halvårligt et magasin med inspiration til alle dele af dit økonomiske liv. I Økonomista sætter vi fokus på at tale kærligt og ærligt om økonomi uden løftede pegefingre. Min mission er, at det skal være hyggeligt og rart at tale og læse om økonomi.

Når du tilmelder dig et abonnement på Økonomista, binder du dig for et år af gangen. Det vil sige to magasiner. Pengene bliver trukket med det samme, og du vil efterfølgende modtage magasinet i posten.

Det næste magasin udkommer i april, så når du tegner et abonnement nu her, så modtager du dit første magasin i april.

Som en lille service får du kvit og frit Økonomista #1 E-magasin (værdi 95 kr.) tilsendt i din mailboks indenfor få dage, fra du tilmelder dig. Så har du lidt at læse, mens du venter.

Herefter løber abonnementet indtil du selv opsiger det. Har du spørgsmål til dit abonnement eller ønsker at opsige det, så kan du skrive til abo@oekonomista.dk

Du modtager magasinet senest på udgivelsesdagen første torsdag i oktober og april. Vælger du e-magasin, vil du modtage det i mailboks kl 12.00 på udgivelsesdagen.

NB: Det er kun muligt at bestille et trykt magasin, hvis du bor i Danmark. Hvis du bor i udlandet, så skriv til milleskjold@oekonomista.dk

Økonomista magasinet er trykt på tykt FSC certificeret papir på bæredygtigt trykkeri i Danmark.

Indhold i Økonomista mag #1

Pengetabu
Find din pengehistorie
Minimalisme
Sparetips
Budgetplan
Sådan kommer du i gang med investering
Second hand shopping
Undgå fejlkøb
Sådan taler I om penge i parforholdet
Kvinder og økonomi
Billig madplan

mm.