Abonnement

________________________________________________________________________

Kunne du også tænke dig en stærkere økonomi?

Med Økonomista modtager du halvårligt et magasin med inspiration til alle dele af dit økonomiske liv. I Økonomista sætter vi fokus på at tale kærligt og ærligt om økonomi uden løftede pegefingre. Min mission er, at det skal være hyggeligt og rart at tale og læse om økonomi.

Når du tilmelder dig et abonnement på Økonomista, binder du dig for to magasiner af gangen. Pengene bliver trukket med det samme, og du vil efterfølgende modtage det nyeste magasin (oktober 2021) med posten.

Herefter løber abonnementet indtil du selv opsiger det. Har du spørgsmål til dit abonnement eller ønsker at opsige det, så kan du skrive til abo@oekonomista.dk

Du modtager magasinet senest på udgivelsesdagen første torsdag i oktober og april. Vælger du e-magasin, vil du modtage det i mailboks kl 12.00 på udgivelsesdagen.

NB: Det er kun muligt at bestille et trykt magasin, hvis du bor i Danmark (gælder ikke Grønland og Færøerne). Hvis du bor i udlandet, på Grønland eller Færøerne så skriv til milleskjold@oekonomista.dk

Økonomista magasinet er trykt på tykt FSC certificeret papir på bæredygtigt trykkeri i Danmark.

Indhold i Økonomista mag #3

Interview med Emma Holten om feministisk økonomi – Guide til realkreditlån – Køber du med dine følelser?

Indsigt i økonomisk hverdagssexisme – Sy tøj i genbrugsstof – Tiny Living – Pension og barsel

4 kvinder – 4 forskellige rådighedsbeløb – Økonomisk vold – Lønforhandling

Sæt gang i passiv indkomst – Derfor er kvinder bedst til at investere – Stor guide til julen

Billige hverdagsretter for under 30 kroner

mm.

BEGRÆNSET TILBUD LIGE NU:

Bestiller du et trykt abonnement lige nu, får du ved næste udgivelse i oktober ikke kun nr 3, men også tilsendt et gratis trykt Økonomista #2 magasin. Bemærk, at det gratis magasin er 2. sortering, så der kan forekomme enkelte små skrammer på forsiden. Gælder så længe lager haves.

(Jeg opdaterer siden dagligt, så lige så snart, der er ikke er flere gratis magasiner på lager tager jeg tilbuddet ned. Tegner du et abonnement efterfølgende, vil du i stedet få tilsendt et gratis e-magasin på mail).

Bestiller du E-magasin abonnement, får du nr 2 E-magasin gratis tilsendt indenfor et par dage. (værdi 95 kr.)

OBS: Når du opretter dig, så vil beløbet sige 0,00 kr – det er fordi du først bliver oprettet i systemet og herefter bliver det fulde beløb trukket og du modtager en kvittering på mail. Skriv endelig til kontakt@oekonomista.dk hvis du har problemer eller går i stå undervejs 🙂