Abonnementsbetingelser

Vilkår og betingelser for Økonomista abonnement

Et abonnement inkluderer to numre af Økonomista magasinet, som udkommer to gange årligt i oktober og marts. Et abonnement koster i alt 190 kr + porto på 49,00 kr for et trykt magasin og 180 kr for e-magasin abonnement. Når du har købt et abonnement, modtager du en kvittering på mail som dokumentation for din handel. 

Betaling

Økonomista trækker pengene for dit abonnement samme dag, som du køber det. Har du købt et abonnement med et allerede udkommet magasin, vil vi trække beløbet ved afsendelse af første magasin. Ved betaling accepterer du samtidig, at abonnementet fornyes automatisk indtil du selv opsiger det. 

Hvornår modtager jeg mit magasin? 

Du modtager dit magasin senest på udgivelsesdatoen, som er den første torsdag i oktober og første torsdag i april. Abonnementet fortsætter løbende indtil det opsiges. 

Ønsker du at opsige dit abonnement? 

Med et abonnement på Økonomista binder du dig for et år af gangen (2 magasiner). Abonnement bliver automatisk fornyet en gang om året Du kan til enhver tid opsige dit abonnement på Økonomista magasinet. Opsigelsen af dit abonnement vil træde i kraft fra og med din næste faktureringsdato. Du kan derfor ikke få refunderet et allerede betalt abonnement eller refunderet betaling for ikke fremsendte magasiner, som allerede er betalt.

Ønsker du at opsige dit abonnement så kan det ske ved at skrive til abo@oekonomista.dk og er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse. 

Manglende betaling

Vær opmærksom på, at manglende betaling eller afvisning af betaling ikke er en opsigelse af abonnementet. Opsigelse af abonnement skal ske skriftligt til Økonomista på abo@oekonomista.dk 

Modtager vi ikke betalingen, sender vi en rykkerskrivelse med et gebyr på 100,00 kr. Dette gør vi 3 gange med mindst 10 dages mellemrum, og er betalingen stadig ikke registreret, sender vi det skyldige beløb til inddrivelse hos vores advokat. I denne periode forbeholder vi os retten til at stoppe med at sende magasiner til dig, indtil det skyldige beløb er betalt. 

Behandling af persondata 

Dine personoplysninger behandles fortroligt og lagres sikkert i overensstemmelse med gældende lovgivning. Hvis du gerne vil have oplysninger om, hvilken informationer Økonomista har lagret om dig, så skriv til abo@oekonomista.dk og angiv gerne dit abonnementsnummer i mailen for hurtigere betjening.

Spørgsmål

Har du fået nyt betalingskort eller adresse eller andre spørgsmål, så skriv til abo@oekonomista.dk så hjælper vi dig. 

Fortrydelsesret 

Ved køb af abonnement, har du en fortrydelsesret på 14 dage. Hvis du 14 dage efter at have modtaget dit første magasin fortryder, skal du sende magasinet tilbage til 


Økonomista

Att: Mille Skjold Madsen
Sydstjernen 10, 2640 Hedehusene

Magasinet skal være i ulæst stand, og du skal selv afholde portoudgifter og sikre, at pakken når frem. Du vil herefter modtage en refundering på dit køb – bemærk dog, at det ikke er muligt at refundere portoen på det allerede tilsendte magasin, og det vil derfor blive fratrukket. 

Vil du gerne fortryde dit abonnement, så skriv til abo@oekonomista.dk 

Ændringer i pris og vilkår på abonnement

Økonomista kan ændre i pris og vilkår, men eventuelle prisændringer vil først træde i kraft ved en ny abonnementsperiode, og du vil blive adviseret i god tid om eventuelle ændringer, så du har mulighed for at opsige Økonomista, hvis du ikke længere vil modtage magasinet.