Bag om

Kunne du tænke dig at få mere ud af dine penge og blive klogere på din privatøkonomi? Det kan de fleste af os nok svare ja til, og derfor vil jeg skabe Økonomista. 

Økonomista magazine er et samlingspunkt for alle aspekter af dit økonomiske liv. Lige fra billige madplaner, hverdagens sparetips til eksperter som inspirerer til at ændre pengeadfærd, investering og tankevækkende historier med virkelige mennesker, som fortæller hvordan de takler deres økonomi. Det ene emne udelukker ikke det andet, for en stærk økonomi går hele vejen rundt. 

– og det skal være nemt at gå til. 

I de snart 5 år jeg har skrevet om privatøkonomi  har jeg dagligt kontakt med mennesker som fortæller, at de rigtig gerne vil vide mere om privatøkonomi –  tage styringen over den – men ligesom mig, savner de et sted at finde inspirationen til det. 

Det er måske ikke lige så nemt at overskue at pløje sig gennem en masser bøger  (det kender jeg selv med to børn) eller tage til foredrag i disse tider. Måske har du også svært ved at få svar på dine økonomiske spørgsmål , enten fordi du synes det er pinligt at spørge andre eller du er bange for en løftet pegefinger. 

Med Økonomista vil du få svar på dine økonomiske spørgsmål, fordi hele dit økonomiske liv er samlet i et magasin, og du kan tage det frem igen og igen, når du har en pause til at fordybe dig. Hvad enten det er med en kop kaffe på sofaen, i sommerhuset eller et andet sted, hvor du har tid til ro og refleksion over dit økonomiske liv. 

Hvem er bag Økonomista? 

Jeg hedder Mille, uddannet journalist og bag Instagram-profilen funnyfinans, hvor jeg de sidste par år ærligt har delt ud af min egen privatøkonomi og holdt foredrag om at finde vejen til en stærk økonomi. Jeg er gået fra shopaholic med overtræk til sparenørd og aktieindehaver. Men jeg vil ikke kun fortælle min historie. Jeg vil fortælle en masse historier. Jeg vil samle en masse viden fra en masse eksperter, så vi alle kan få en stærkere økonomi. For jeg tror på, at vi kan lære rigtig meget af en åbenhed omkring privatøkonomi. Derfor har jeg sat dette projekt i søen.

Og du kan være med til at realisere magasinet. KLIK HER for at læse mere om crowdfunding projektet