Handelsbetingelser

Generelle oplysninger 

Økonomista

v/ Mille Skjold Madsen

Sydstjernen 10

2640 Hedehusene 

Cvr nr: 38338609

Du kan skrive til os på kontakt@oekonomista.dk

Betaling

Økonomista modtager betaling med et udvalg af danske og internationale betalingskort Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Har du købt et abonnement vil beløbet blivet trukket med det samme, og du vil modtage magasinerne til de aftalte datoer i oktober og april. Har du købt abonnement med et allerede eksisterende magasin, så vil du modtage første magasin senest 5 hverdage efter bestilling og beløbet trækkes ved afsendelse. Alle beløb er i DKK og incl. 25 procent moms. Fragt er inkluderet i prisen.

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Priser 

Hos Økonomista tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer. Alle priser er i DKK inklusiv moms. 

Levering

Digitalt produkt: 

Levering af allerede udgivne digitale e-magasiner sker på mail indenfor få minutter efter køb. Du vil modtage et dokument, som fortæller dig, hvordan du får adgang til til dit e-magasin. Har du forudbestilt næste nummer af Økonomista, vil du modtage en mail med downloadlink kl 12.00 på udgivelsesdagen. Du kan downloade og gemme produktet på fem enheder (iPad, telefon og computer). Husk, at et digitalt magasin er til eget forbrug, og det er ikke lovligt at videresende magasiner fra Økonomista til andre. 

Fysisk produkt

Vi sender med DAO med levering på hjemmeadressen 3 gange om ugen, og du vil derfor modtage modtage dit fysiske produkt indenfor 3-5 hverdage. Lige nu leverer vi kun til Danmark (gælder ikke Grønland og Færøerne), men ønsker du forsendelse til et andet land, så skriv til milleskjold@oekonomista.dk 

Har du bestilt et abonnement på et magasin, så vil du modtage det første med posten indenfor 5 dage og det næste senest på udgivelsesdagen. Har du bestilt abonnement på de næste magasiner vil du modtage det næste magasin enten første torsdag i oktober eller første torsdag i april.

Ændring eller annullering af ordre

Hvis du har ændringer eller annullering til din ordre, så skriv hurtigst muligt til milleskjold@oekonomista.dk. Skal du opsige et abonnement, så skriv til abo@oekonomista.dk 

Ophavsret 

Al indhold i Økonomista magasinet tilhører Økonomista og må ikke kopieres eller benyttes uden forudgående aftale, det gælder blandt andet kommerciel brug, promovering, eksemplarfremstilling, salg eller distribution. 

Særlige vilkår for køb af digitale magasiner

Ifølge ophavsretsloven må du kun lave digitale kopier af e-magasiner til dig selv og din husstand. Det er ikke lovligt at videresende Økonomista til andre personer. 

Returnering // Reklamation

Magasiner og tidsskrifter er undtaget fra den almindelige fortrydelsesret, og det er derfor ikke muligt at returnere.

Du har 2 års reklamationsret. Produktionsfejl, som viser sig efter ibrugtagning er omfattet af garantien. Skader, der opstår p.g.a. forkert håndtering, slidtage, utilsigtet anvendelse eller dårlig vedligeholdelse, er ikke omfattet af garantien. Hvis du ønsker at reklamere over en produktionsfejl, så skal det gøres inden for rimelig tid, hvilket er senest 2 måneder efter du har konstateret fejlen eller manglen.

Er dit magasin beskadiget ved ankomst, ombytter vi uden beregning.

Skriv til milleskjold@oekonomista.dk før du returnerer magasinet, og husk at oplyse emailadresse og telefonnummer, information med fejlbeskrivelse, navn og fakturanummer og kontonummer.

Klage 

Hvis du gerne vil klage over dit køb, så skriv til milleskjold@oekonomista.dk. Lykkedes det ikke for os at finde en løsning, kan du klage til 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35 

2500 Valby

www.forbrug.dk